Νέο μεγάλο “διπλό” ο Ελλοπιακός, “άλωσε” και την Πετρούπολη (1-0 τον Αρη) ΦΩΤΟ

Με το “χρυσό” γκολ του Στάθη Χατζηλάμπρου στο 84′ “έκλεψε” μια πολύ μεγάλη νίκη και παρέμεινε 2 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη!

Η ομάδα του Ελλοπιακού κατάφερε να πάρει ένα ακόμη “μεγάλο διπλό”, μετά από εκείνο στον Κορυδαλλό επί της Προοδευτικής και να κάνει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον μεγάλο στόχο της παραμονής στην Γ’ Εθνική στην παρθενική συμμετοχή του σωματείου σε αυτό το πρωτάθλημα.

Στον αγώνα που έδωσε (3/3) στο Β’ γήπεδο Αλκυών Πετρούπολης, “κόντρα” στην ομάδα του Α.Σ. “Αρης Πετρούπολης 1926”, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του Δ’ ομίλου, επικράτησε με 1-0!

Το “χρυσό” γκολ για το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα πέτυχε ο Στάθης Χατζηλάμπρου στο 84′!

Είναι μεγάλη υπερβολή, σαφώς, αλλά στο ματς αυτό η ομάδα της Ελλοπίας μοιάζει σαν να… έπεσε από την Ακρόπολη και όχι μόνο να στάθηκε στα πόδια της, αλλά βρήκε και… πορτοφόλι!

Οι γηπεδούχοι, παρά τις πολλές απουσίες που είχαν, ήταν πολύ καλύτεροι και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ! Δεν τα κατάφεραν, όμως καθώς τα… “χάλαγαν” στην τελική προσπάθεια ενώ δεν είχαν και την τύχη με το μέρους τους που φαίνεται οτι είχε επιλέξει να πάρει το μέρος των φιλοξενούμενων!

Ο Ελλοπιακός που παρουσιάστηκε πλήρης και έβγαλε πάθος και αγωνιστικότητα, μετά τα μισά του β’ μέρους απέκτησε το “πάνω χέρι” στο ματς και είχε δυο ευκαιρίες με τον Χατζηλάμπρο και τον Σπανό με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει σωτήρια.

Στο 84′, όμως και μετά από το συρτό σουτ από πλάγια του Χατζηλάμπρου ήρθε το “χρυσό” γκολ για την ομάδα της Ελλοπίας και έτσι ένα σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας “διπλό” που πανηγυρίστηκε δεόντως και από τους αρκετούς φίλους της ομάδας οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο!

Με την νίκη αυτή έφτασε στους 32 βαθμούς (9 νίκες – 5 ισοπαλίες – 11 ήττες με γκολ: 33 – 31) παραμένοντας 2 βαθμούς πάνω από την “επικίνδυνη ζώνη”.

Οι “πρωταγωνιστές”

Α.Σ. Αρης Πετρούπολης (Κώστας Βελιτζέλος): Σικαλιάς  –  Θεοδωρακόπουλος, Μουστάκης, Μενάι (63′ Ραυτόπουλος), Μπαριαμπάς, Σκεντεράι, Ναζεράι, Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης (46′ Καρδάμης), Βλαχομήτρος (58′ Βλαχομήτρος), Αμπάνκουα.

Α.Ο. Ελλοπιακός (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Κυριατζής  –  Αχείμαστος, Χασάι, Καλλαμπόκας, Τσέλλος, Βιέννας (46′ Σπανός), Ρεσβάνης, Μάκο, Χατζηλάμπρος, Ριζάι (64′ Αλ Ομπισάτ), Βρέτο (83′ Γεωργίου).

Τον αγώνα διηύθυνε ο Βαγγέλης Λαθύρης από την Ε.Π.Σ. Πειραιά με βοηθούς τον Βαγγέλη Οβακογλου από την Ε.Π.Σ. Χανίων και τον Θεοδόση Πετρίδη, επίσης από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Παρατηρητής διαιτησίας ήταν η Βασιλική Γκουσαρη από την Ε.Π.Σ. Φωκίδας.

*Η διοίκηση του Ελλοπιακού ευχαρίστησε την διοίκηση του Αρη Πετρούπολης για την φιλοξενία!

*Οι φίλαθλοι και οι παίκτες της Ελλοπίας ανάρτησαν πανό επικοινωνώντας το αίτημα των πολιτών για την διεκδίκηση της παραμονής του Πρωτοδικείου Θήβας στην πόλη και στην περιοχή.

starsports.gr

Σχετικά